VAN ALLE MARKTEN THUIS

Op zoek naar een verpakking die past bij jouw product? We richten ons op verschillende markten en hebben klanten in diverse sectoren. Lees hier meer over onze oplossingen voor jouw eigen branche! Heb je een specifieke vraag en vind je niet direct jouw oplossing? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en samen komen we zeker tot een goed concept op maat!

FARMACIE EN OTC

We bieden een uitgebreide range aan glazen en kunststof flessen, potten, petpackers en injectieflacons geschikt voor farmaceutische en OTC-producten, inclusief de sluitingen, (schroef)doppen en deksels voor de meest uiteenlopende toepassingen. Deze zijn ook beschikbaar in tamper-evident of kindveilige uitvoering. Daarnaast biedt Ursan Verpakkingen een brede reeks aan maatbekers, doseerlepels, neus- en keelsprayers, applicators, injectors en pipetten.

Al deze verpakkingen zijn leverbaar vanuit een cleanroomproductie, zelfs gesteriliseerd, mocht dit een vereiste zijn.

COSMETICA EN VERZORGING

Ursan Verpakkingen is de specialist in primaire verpakkingen voor cosmetica en verzorgingsproducten. Ontdek onze fraai gedecoreerde flesjes, high-end potjes en andere verpakkingen. Van kunststof dispensers tot lotionpompen en met een brede range aan sluitingen en doppen in vele maten en kleuren.

Onze verpakkingen zijn beschikbaar in vele materialen zoals PE, PP, PET, SAN en aluminium. En natuurlijk denken we graag met je mee over duurzame verpakkingen zoals PCR, PIR en gerecycled materiaal.

We hebben met onze leveranciers alle decoratietechnieken in huis. Voorbeelden hiervan zijn metalliseren, offset-, tampon- en zeefdruk, spraying, hot foil etc.

Ursan Verpakkingen is bovendien de ideale partner als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen. We adviseren je over de mogelijkheden die precies aansluiten bij jouw specifieke verpakkingseisen.

Onze flessen en potten zorgen niet alleen voor de bescherming van je cosmetica en verzorgingsmiddelen, maar geven ze ook de uitstraling die je wilt.

Ben je op zoek naar een creatief concept? Wij denken graag met je mee!

CHEMISCH EN TECHNISCH

Verpakkingen voor chemische stoffen moeten aan de hoogste eisen voldoen. Dat geldt zeker als het vulgoed gevaarlijke stoffen bevat. Je hebt voor het verpakken van deze stoffen een solide aanpak nodig.

Bij Ursan Verpakkingen begrijpen we de risico’s die met dit soort toepassingen gepaard gaan. Zo is het belangrijk om diffusie te voorkomen. Bovendien wil je niet dat de verpakking beschadigd wordt door het vulgoed of andersom. Het assortiment van Ursan bestaat uit een reeks verpakkingen die speciaal voor chemische toepassingen ontwikkeld worden, zoals COEX-flessen en COEX-potten.

Flessen, potten, cans, tubes en doppen, tamper-evident of kindveilig, maar ook pompen en triggersprayers. Al onze verpakkingen voor chemische producten voldoen aan de strenge eisen van de chemische sector. Met de verpakkingen van Ursan houd je je speciale chemische producten veilig verpakt.

Wil je meer weten over onze bestendige verpakkingsmaterialen? Bel of mail, we helpen je graag!

VOEDING EN DRANKEN

Bij Ursan Verpakkingen zijn we ook gespecialiseerd in verpakkingen voor voeding en dranken, bijvoorbeeld sausflessen. Verpakkingen voor de foodsector zijn er in allerlei soorten en maten. We leveren dan ook een brede range aan kunststof en glazen verpakkingen met bijbehorende sluitingen voor levensmiddelen.

We zorgen dat de verpakking van jouw levensmiddelen naadloos past bij je product. Om te zorgen dat je producten opvallen tussen alle foodverpakkingen, helpen we je met plezier met een creatief concept op maat. Eentje waar jij je consument mee verleidt!

Wil je meer weten over wat Ursan Verpakkingen voor jouw product kan betekenen? Mail of bel ons!

SERVICES

MATRIJZEN OP MAAT

DECORATIE

GOEDERENOPSLAG

DUURZAME VERPAKKINGEN