URSAN VERPAKKINGEN

Ben je op zoek naar een standaard verpakking of juist een ontwerp op maat? Met ons uitgebreide netwerk beschikken we over samenwerkingen met leveranciers wereldwijd. Zo leveren we een breed scala aan standaard verpakkingen. Bovendien hebben we de kennis in huis om maatwerk te bieden. Een verpakking ontwikkelen op basis van jouw wensen? Daar denken we graag in mee!

Het complete proces begint vaak met jouw idee. We maken kwalitatief de beste producten en hechten waarde aan persoonlijke service. Jouw wensen zijn bij ons in goede handen. Je specifieke eisen vertalen we in een hoogwaardig product.

Benieuwd naar ons assortiment? We helpen je graag met kunststof en glazen flessen en potten, doppen, deksels, aluminium en kunststof tubes, aerosols, aluminium cans en airless verpakkingen. We bieden je de perfecte oplossing voor mist- en triggersprayers, lotion- en jerrycanpompen, applicators, pipetten en injectors.

HISTORIE

Handelsmaatschappij Ursan NV is opgericht in Amsterdam in 1956. Hans van der Zanden nam het bedrijf over in 1983. Wat ooit begon als bescheiden handelaar, is inmiddels uitgegroeid tot de internationale importeur Ursan Verpakkingen B.V.

Sinds de jaren tachtig werden samenwerkingen aangegaan met Duitse fabrikanten van verpakkingsmaterialen en trad Ursan Verpakkingen op als agent voor de Benelux-markt. In 2006 namen Ad Staals en Jan Brok het bedrijf over en verhuisde Ursan Verpakkingen naar Veldhoven. Sinds 2012 is de onderneming volledig in handen van Ad Staals.

Ursan Verpakkingen richtte zich aanvankelijk op de levering van glazen en kunststof flessen en potten, doppen, kunststof en aluminium tubes, aluminium cans, applicators en pipetten. In het afgelopen decennium breidde de onderneming haar activiteiten uit met specialistische producten, zoals lotionpompen, mistsprayers, triggersprayers en petpackers.

Als handelsfirma biedt Ursan Verpakkingen een enorm uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ursan Verpakkingen vertegenwoordigt onder andere elm-plastic GmbH, Erwin Grossmann GmbH & Co. KG en Linhardt GmbH & Co. KG.

In 2019 is Ursan Verpakkingen een samenwerking aangegaan met Treffpack (Duitsland) en Gaasch Packaging NV (België).

SERVICES

MATRIJZEN OP MAAT

DECORATIE

GOEDERENOPSLAG

DUURZAME VERPAKKINGEN