ONDERSTEUNING NODIG? ONTDEK ONZE DIENSTEN!

We bieden je een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen. Heb je aanvullende ondersteuning nodig? We leveren tal van diensten die nauw aansluiten bij onze producten. Denk aan de ontwikkeling van een uniek design, afwerking op maat of speciale decoratie van de verpakking. En ook als het gaat om logistiek of warehousing, kunnen we je helpen.

MATRIJZEN OP MAAT

Wil je je eigen, exclusieve verpakking ontwikkelen? Een matrijs op maat kan een oplossing bieden. Wij kunnen een matrijs van je eigen designverpakking produceren en, indien gewenst, voorzien van een logo (embossing).

DECORATIE

Ursan Verpakkingen levert verpakkingsmaterialen van de hoogste kwaliteit. Daarbij mag een goede decoratie van je verpakking niet ontbreken. De beste Europese specialisten op het gebied van design en decoratie behoren tot ons netwerk.

Samen met deze specialisten bieden we een verscheidenheid aan ontwerpen en afwerkingen voor je verpakking: bedrukken, metalliseren, sprayen, laseren, mattering, embossing etc.

Ursan Verpakkingen helpt je met maatwerk op het gebied van decoraties en luxe verpakkingen.

GOEDERENOPSLAG

Ursan Verpakkingen is een veelzijdig bedrijf. We denken met je mee en deinzen niet zomaar terug. Ook bij verpakkingen geldt vaak: hoe groter het aantal, hoe lager de prijs. We snappen dat er een probleem kan ontstaan. Waar laat je je voorraad aan ingekochte goederen?

Bij Ursan Verpakkingen begrijpen we dat ook jouw ruimte beperkt kan zijn. Geen nood! We beschikken over een magazijn, waar we je producten op voorraad kunnen houden en op afroep kunnen leveren.

DUURZAME VERPAKKINGEN

Ben je op zoek naar een duurzame verpakking voor jouw product? Vraag je je af of jouw product in een verpakking van gerecycled materiaal past?

We volgen altijd het laatste nieuws over duurzaamheid binnen de verpakkingsbranche. En natuurlijk vertellen we je er met plezier over. Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen, technische maakbaarheid of financiële haalbaarheid van de verpakking? We helpen je graag.

Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan verpakkingen van bio-based of biodegradable materiaal? Wij geven je graag advies over verschillende duurzame en gerecyclede materiaalkeuzes zoals RPET en RHDPE en helpen je de optimale mix van materialen te vinden. Eentje die is afgestemd op jouw product, je onderneming of de hele keten.

Milieuvriendelijke materialen PCR (Post Consumer Regrind) en PIR (Post Industrial Regrind) bieden talloze mogelijkheden voor zowel kunststof als aluminium verpakkingen.

Wil je meer weten over een persoonlijke en duurzame verpakking? Mail of bel, we adviseren je graag!

MARKTEN

FARMACIE EN OTC

COSMETICA EN VERZORGING

CHEMISCH EN TECHNISCH

VOEDING EN DRANKEN